DHMİ Kayseri Havalimanı’nın Tercihi Wolf MGK Kazanlar Oldu

2023

DHMİ Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası Projesi ile kaliteli ve vizyon sahibi projelerine bir yenisini daha ekleyen Sera Group’un tercihi 3 adet Wolf MGK 2-1000, 2 adet Wolf MGK 2-800 ve 2 adet MGK 2-130 serisi premiks yoğuşmalı kazanlar oldu.


Kazanların toplam kapasitesi yaklaşık 4.750 kW ve % 17-100 arası ısıtma modülasyon aralığı ile minimum dur-kalk, maksimum yakıt tasarrufu, son derece düşük zararlı emisyon miktarı, %110 (Hi) / %99 (Hs)’e kadar yüksek verimli çalışma, kolay tasarım ve işletim imkânı sayesinde geniş kullanım alanlarında tercih ediliyor. Projede kullanılan tüm kazanlar, üstün yoğuşma teknolojisine sahip.
Hoşgeldiniz!

Üye olduğunuz e-posta ve şifrenizi yazarak giriş yapabilirsiniz

Beni hatırla
Hoşgeldiniz!

Şifreniz en az 8 karakterden oluşmalı, 1 küçük harf, 1 büyük harf, 1 özel karakter içermelidir.

Gerçek Konfor Kulübü'ne dahil ürünlerdeki indirim ve ayrıcalıklardan faydalanmak için aşağıdaki bilgileri girerek üyeliğinizi tamamlamalısınız.




Beni hatırla
Şifre Yenileme

Şifre yenileme bağlantısı gönderebilmemiz için e-posta adresinize ihtiyacımız var.

Tebrikler

Şifre yenileme bağlantısı adresine gönderilmiştir.

Şifre Yenileme

Lütfen yeni oluşturacağınız şifreyi giriniz.

Şifreniz en az 8 karakterden oluşmalı, 1 küçük harf, 1 büyük harf, 1 özel karakter içermelidir.

Tebrikler
şifreniz başarıyla değiştirildi!

Şimdi güvenliğiniz için lütfen yeni şifreniz ile tekrar giriş yapınız.

Size en uygun kombiyi 3 adımda beraber seçelim!

Birkaç basit soruya cevap vererek size en uygun kombiyi pratik ısı hesabı ile seçebilirsiniz ve evinizin her köşesinde konforla ısınıp kesintisiz sıcak su kullanırken doğal gaz ve elektrik giderlerinizden tasarruf edebilirsiniz.



Size en uygun klimayı 3 adımda beraber seçelim!

Birkaç basit soruya cevap vererek doğru klimayı seçip konforunuzu arttırabilir, elektrik giderlerinizden tasarruf edebilirsiniz.